Π. Μελά 6, Αγ. Παρασκευή, 15343
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η εταιρεία
maria alifieri home & fashion leather accessories

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1985. Παρουσιάζοντας σταθερή ανοδική πορεία, δραστηριοποιείται ενεργά στην τέχνη του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της παραγωγής χειροποίητων προϊόντων από γνήσιο δέρμα.

Με έμφαση τόσο στη μοντέρνα σχεδιαστική γραμμή, όσο και στο διαχρονικό κύρος κλασσικών εφαρμογών από δέρμα, η επιλογή των υλικών και η απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής προσδίδουν αναγνωρισιμότητα σε όλες μας τις δημιουργίες: από αξεσουάρ μόδας, έπιπλα, χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο, έως επιχειρηματικά δώρα, ειδικές κατασκευές και επενδύσεις επαγγελματικών χώρων.

0
Happy Customers
0
m. of genuine leather
0
tags of products
0
m. of leather lining

Με αφορμή και όχημα το εκπληκτικό υλικό του φυσικού δέρματος, οι προτάσεις μας είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τις αισθητικές απαιτήσεις πολλαπλών πτυχών της καθημερινής μας ζωής.

Από την προσωπική μας παρουσία και την εικόνα των χώρων στους οποίους κινούμαστε, μέχρι τα αγαπημένα αντικείμενα που αποκτούμε συχνά και για τη χρηστική τους αξία αλλά κρατάμε κοντά μας γιατί μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.

Προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις δημιουργίες μας και να πειραματιζόμαστε με νέες φόρμες, χωρίς τους συμβιβασμούς ποιότητας που επιβάλλει η κλιμακούμενη παραγωγή.

Κάθε δερμάτινο αντικείμενο δέχεται την απαιτούμενη φροντίδα που θα το κάνει ξεχωριστό, μέχρι να μπει στη ζωή σας και να γίνει μοναδικό. Τα χειροποίητα και αριθμημένα προϊόντα μας, παρουσιάζονται επίσης στην εγχώρια και διεθνή αγορά μέσα από ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων.

Η αρχή έγινε με γυναικεία αξεσουάρ. Το επόμενο βήμα, ήταν και είναι μέχρι σήμερα χρηστικά αντικείμενα σπιτιού και γραφείου.

Με την εξέλιξη των εργασιών, οι συνεργασίες αναπτύσσονται με Μουσεία, ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία και ναυτιλιακές εταιρείες-σκάφη αναψυχής.

Οι δυνατότητες των εφαρμογών είναι απεριόριστες. Επενδύσεις μεγάλων επιφανειών ή τμημάτων αυτών, όπως πόρτες, κουπαστές, τραπέζια, καθίσματα, είναι ένα μεγάλο τμήμα εργασιών, το οποίο αναλαμβάνει το εργαστήριό μας, καθώς και ανακατασκευές.

Yψηλή ποιότητα αποτελέσματος που βασίζεται στην ευρέως δοκιμασμένη γνώση του υλικού και των δυνατοτήτων του, σε συνδυασμό με το αξεπέραστο πλεονέκτημά του να ταιριάζει απόλυτα με κάθε στυλ εποχής και διακόσμησης.

Το εργαστήριο δερμάτινων ειδών της Μαρίας Αλιφιέρη έχει ανοδική πορεία 35 ετών.

Κινούμαστε στα Ευρωπαϊκά πρότυπα, από την επιλογή των πρώτων υλών, τον σχεδιασμό των ειδών, την υλοποίηση τους στα εργαστήριά μας και την πώληση τους από επιλεγμένα καταστήματα.

Μέχρι να γίνουν μέρος της ζωής των καταναλωτών μας και να υπάρχουν στο χρόνο. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.