ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

To ηλεκτρονικό κατάστημα Maria Alifieri για τη διευκόλυνσή σας, αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

(Ισχύει μόνο για Ελλάδα). Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,99€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

PAYPAL 

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη υπηρεσία της Alpha Bank η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, σας δίνεται η δυνατότητα να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρεία μας στις ακόλουθες τράπεζες:

  • Alpha Bank
  • Τράπεζα Πειραιώς

Περισσότερες λεπτομέρειες (αρ. λογ/σμού, IBAN κ.λπ.) θα βρείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Κατά την κατάθεσή σας, παρακαλούμε εισάγετε ως αιτιολογία:

ή τον αριθμό παραγγελίας που σας εστάλη στο σχετικό επιβεβαιωτικό e-mail
ή την επωνυμία/ονοματεπώνυμό σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, προτείνεται η προώθηση του αποδεικτικού κατάθεσης στην εταιρεία μας με e-mail (info@mariaalifieri.com).

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.