ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραδόσεις εντός Ελλάδος η παραγγελία αποστέλλεται με  εταιρία ταχυμεταφορών

  • Για αγορές από 200,00€ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 199,99€ για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή paypal & κατάθεση στην τράπεζα 5,00€
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 199,99€ για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 7,00€


Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η παραγγελία αποστέλλεται με  Ελληνικά Ταχυδρομεία

  • Η χρέωση μεταφορικών είναι 10,00€

Για παραδόσεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η παραγγελία αποστέλλεται με  Ελληνικά Ταχυδρομεία

  • Η χρέωση μεταφορικών είναι 15,00€

Χρόνος παράδοσης των παραγγελιών

Η επεξεργασία των παραγγελιών σας ξεκινά κάθε μέρα στις 9.00 το πρωί. Η ετοιμασία τους και η παράδοση τους στην  εταιρεία ταχυμεταφορών  γίνετε από τις 14.00 -17.00 την ίδια μέρα , με αυτό τον τρόπο έχετε την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας. 

Παρακάτω ο επίσημος πίνακας χρόνου παράδοσης των ΕΛΤΑ Courier σε εργάσιμες ημέρες.


Η παράδοση των προϊόντων  γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00.

Εάν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες ώρες (πρωινές: 09:00-14:00 ή απογευματινές: 14:00-19:00), θα προτείναμε για διευκόλυνσή σας να το αναφέρετε στο πεδίο σημείωσης που εμφανίζεται στο τελικό στάδιο “Ολοκλήρωση Παραγγελίας” της αγοράς σας. 

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας, σας αποστέλλουμε μέσω email τον αριθμό αποστολής, τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα των ΕΛΤΑ Courier ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Δε φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. 

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

EL
Επιλογές Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύονται πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.